Hirdetés

Napokig ingyen multizhatunk PlayStation 4-en

|

A jövő hét nagy részében azok is kipróbálhatják játékaik többjátékos módjait, akik nem rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel.

Hirdetés

Míg a Microsoft már az előző generációs Xbox 360 esetében is előfizetéshez kötötte a multiplayer módok használatát, a Sony nem, így PlayStation 3-on bárki szabadon játszhatott pajtásaival. Ez a jelenlegi generációban már nem így van, PS4-en is PlayStation Plus előfizetőnek kell lenni, ha kompetitíven vagy kooperatívan szeretnétek másokkal játszani.

Ha nincs PS Plus előfizetésetek, február 22-e és február 26-a között kaphattok egy kis ízelítőt az éményből. Ezen időszakban ugyanis minden PlayStation 4 tulaj előtt ott lesz a lehetőség, hogy korlátok nélkül multizzon, amennyit nem szégyell. És legyünk őszinték, amennyit tud; valószínűleg nem lesz óriási a roham, de nem a Sony szolgáltatása a legstabilabb a világon, előfordulhatnak fennakadások, lehet, hogy a szerverek egy kicsit összeomlanak. De ne legyen így, menjen minden szépen, rendben. 

A februári ingyenes játékokat természetesen továbbra is csak az előfizetők kapják meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)