Hirdetés

Ekkor leplezhetik le a PlayStation 5-öt

|

Lehet, hogy már nem kell sokáig várnunk a nagy PlayStation 5 bemutatóra.

Hirdetés

Korábban olvashattunk már spekulációkat azzal kapcsolatban, hogy a Sony mikor mutatja be a PlayStation 5-öt, azonban eddig egyik sem vált valóra. Nemrég egy játékipari elemző beszélt róla, hogy a vártnál hamarabb tudhatunk meg többet az új PlayStation és az Xbox Series X kapcsán, most pedig egy ismert fórumon bukkant fel egy érdekes információ. 

Hirdetés

A ResetErán a GamesBeat riportere, Jeffrey Grubb számolt be róla, hogy értesülései szerint a Sony jelenleg június 4-re tervezi a PlayStation 5 leleplezését, a Microsoft pedig állítólag május 5-én tartja meg az Xbox Series X bemutatóját. Persze mindez lehetne akár egy újabb hasraütésszerű találgatás is, ám ahogyan arra a Redditen is rámutattak, Grubb legutóbb a Nintendo Direct dátumát is sikeresen megjósolta, így van okunk bizakodni, még ha nem is vehetjük készpénznek az infót. A szivárogtatótól egy fórumozó azt is megtudakolta, hogy számíthatunk-e bármilyen PS5-ös játék bejelentésére a nagy esemény előtt, melyre Grubb azt felelte, hogy lehetséges. 

Ti milyen játékokat látnátok szívesen a PS5 felhozatalában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)