Hirdetés

PlayStation 4 - elindult az új szoftver bétatesztje, még több funkciót leplezett le a Sony

|

Elindult a PlayStation legújabb szoftverének bétatesztje, ami rengeteg újdonságot hozott, beleértve a Youtube stream támogatását, rengeteg új közösségi funkcióval megfejelve az élményt.

Hirdetés

Tegnap kezdődött el a PlayStation 4 új szoftverének bétatesztje, amivel együtt a Sony részletezte azt is, milyen új funkciók kerülnek be a 3.0-ás frissítéssel, beleértve néhány olyan újdonságot is, amiről a teszt bejelentésekor még nem lehetett tuni. A Kenshin kódnéven futó új szoftver például megtízszerezi a játékosok számára nyújtott online tárhely méretét is.

1 GB helyett így már ennek a tízszeresét tárolhatjuk a Sony szerverein, ráadásul egy kis mérő meg is mutatja majd, mennyit használtunk fel ebből. Egy új menüpontot is találunk, ami a különleges játékbeli eseményeket, például a dupla-XP hétvégéket, vagy a különleges karácsonyi eseményeket gyűjti össze egy helyen, és figyelmeztet minket, mikor elkezdődnek.

Nem a YouTube-közvetítések integrálása az egyetlen új funkció, ami az élő közvetítésekhez kapcsolódik, ugyanis a Sony megújította a Live from PlayStation appot, és ezentúl meg is kérhetjük a barátainkat, hogy kezdjék el élőben streamelni, amit éppen játszanak. Végül, de nem utolsó sorban olyan apróságokat is bevezetnek, mint a screenshotok elmentésének lehetősége .png formátumban.

Ti melyik új funkciónak örültök legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)