Hirdetés

PlayStation 4 helyett egy fadarabot rejtett a karácsonyi ajándék

|

Sírással végződött a karácsonyi ajándékbontás annak a kisfiúnak, akit valószínűleg egy áruházlánc dolgozói tréfáltak meg.

Hirdetés

Biztosan ti is sok olyan videót láttatok, ahol lelkes emberek bontanak ki játékkonzol dobozokat, de szomorúan konstatálják, hogy a masina helyett csak egy féltégla vagy más huncutság lapul a csomagban. Valami hasonló dologról van most is szó, de itt nem a tréfás kedvű szülők, hanem egy áruház rontotta el egy kisfiú karácsonyát.

A kilenc éves Scott Lundy borzasztóan boldog volt, mikor meglátta karácsonyi ajándékát. A Target áruházban vásárolt PlayStation 4 azonban tönkretette az egész karácsonyt. A kisfiú és szülei is teljesen ledöbbentek, mikor meglátták, hogy a konzol dobozában csupán egy PS4 formájú fadarab van. Ráadásul még egy férfi nemi szervet is rárajzolt valaki a fára, pár keresetlen szó kíséretében.

A gyermek nevelőanyja szerint a kis Scott vigasztalhatatlan volt, folyamatosan sírt és egyedül akart maradni. Szerencsére a bolt (ahol megvásárolták az ál-PlayStationt) próbálta menteni a menthetőt és nem csak egy új konzolt adott a családnak, de mellécsaptak egy 100 dolláros ajándékutalványt és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont is. Kérdés persze, hogy lehet-e kárpótolni egy olyan kisgyereket, akinek egyszer ennyire szörnyűvé változtatták ezt az ünnepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)