Hirdetés

Planet 51 Online - amint jön a film, indul a virtuális planéta

|

Ritkaság, hogy egy új filmhez egyből egy virtuális világ is kapcsolódik majd.

Hirdetés

A Planet 51 érdekes kérdést feszeget - mi van, ha mi emberek válunk alienné egy idegen bolygón?

No persze nem egy véres horrordrámára kell számítani, hanem egy könnyed, szórakoztató számítógépes animációs filmre, amelynek máris lesz egy Planet 51 Online nevű játék-változata is (A filmnek természetesen lesznek Planet 51 néven offline játék verziói is).

A Planet 51 Online azonban csak PC-re jelenik meg majd novemberben, és egy olyan ingyenes online virtuális világ lesz, amely a film alapján jött létre, és amelyben találkozhatnak, cseveghetnek, szocializálódhatnak a film rajongói a film más rajongóival - vagy bárki mással, aki belépett a játék világába. 

A Planet 51 Online hangulata legfőképp a szórakoztató oktatóprogramokéra fog hasonlítani, tehát nem éppen egy hardcore grindelős és raidelős online világ lesz. A játékban természetesen küldetéseket kell megoldani, de lehet majd minijátékokkal is játszani (ez engem erősen emlékeztet a Free Realmsre). A játék saját közösségével együtt nő és fejlődik majd.

Aki még nem ismerné, egy trailer a filmből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)