Hirdetés

PC-re is jön a magyar fejlesztésű Sine Mora

|

A Digital Reality és a Grasshopper tevékenységének köszönhetően létrejött oldalra scrollozós shooter hamarosan Steamen is elérhető lesz.

Hirdetés

Az Xbox Live-ot pillanatok alatt meghódította a gyönyörű grafikával és vizuális effektekkel, illetve nem kevésbé kiváló játékmenettel rendelkező Sine Mora.

A játék világszerte elismerésnek örvend, rajongótábora pedig hamarosan tovább duzzad. A Kalypso Media bejelentette, hogy november kilencedikétől Steamen és egyéb digitális áruházakban is fellelhető lesz a játék, és ha rendelkezünk megfelelő megjelenítővel, minden eddiginél lenyűgözőbb látványban lehet részünk. Míg az Xbox 360-as verzió 720p-s felbontásra volt korlátozva, addig a PC-s már az 1080p-t is támogatni fogja. A Sine Mora PlayStation 3-ra és PS Vitára is érkezik valamikor, ezen verziók megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)