Hirdetés

Ezek a Sony játékok már biztos ott lesznek a PAX Westen

|

A japán kiadó nem kevesebb, mint 19 játékkal készül a seattlei rendezvényre, amelyek között természetesen helyet kaptak PlayStation 4 és PlayStation VR címek is.

Hirdetés

A gamescom utáni következő nagy show, a PAX West szeptember első hetében várja a látogatókat, így a kiadók lassan elkezdik publikálni milyen arzenállal készülnek az eseményre.

Az egyik nagy név, ami tiszteletét teszi a seattlei rendezésű találkozón a Sony. A látogatók olyan címeket is kipróbálhatnak majd, amik még nem jelentek meg, ilyen például a Detroit: Become Human, a Gran Turismo Sport vagy a két verekedős játékuk a  Marvel vs. Capcom: Infinite és a Dragon Ball FighterZ. A nagy nevek mellett újabb PlayLink részek is kipróbálhatóak lesznek, minket ezek is nagyon érdekelnek, főleg a Hidden Agenda.

PSVR fronton olyan címeket hoznak el, mint az előbb említett Gran Turismo Sport vagy a Supermassive legújabb játéka a The Inpatient, továbbá kipróbálható lesz az Inside-szerű Star Child is.

A teljes listát alább találjátok:

PlayStation 4

Gran Turismo Sport
PlayLink: Hidden Agenda
PlayLink: That's You!
PlayLink: Knowledge is Power
PlayLink: Frantics
Uncharted: The Lost Legacy
Detroit: Become Human
Knack 2
Marvel vs Capcom: Infinite
Swords of Ditto
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Tooth and Tail
Burly Men at Sea
Dragon Ball FighterZ
Samurai Shodown V Special
Omen of Sorrow
Windjammers
Hob
Battle Chasers

PlayStation VR

Gran Turismo Sport
The Inpatient
Bravo Team
Kaiju Driving Range
Moss
Star Child
League of War: VR Arena
Sparc

A PAX West szeptember 1. és 4. között várja a látogatókat, vagyis azokat, akik már megváltották a showra a jegyüket, ugyanis minden belépő elkelt időközben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)