Hirdetés

[PATCH] Falcon 4.0:Allied Force

|

Repülőszimulátorok avatott szakértői már régóta várhatták ezt a patch-et, amely szerencsére megérkezett: az egész Falcon közösség örömmámorban úszik az 1.08-as patch miatt.

Hirdetés

A legfőbb változtatás az úgynevezett Hyperlobby beépítése, amely segítségével a pilóták a világ bármely részéről pillanatok alatt létrehozhatnak szervereket , akár meghatározhatják, hogy ezek nyilvánosak, vagy privát szerverek legyenek. A hyperlobby chat lehetőséget is biztosít, de akár ennek segítségével azt is lehet nézni, ahogy egy másik pilóta repül.
Emellett persze az 1.08 szó szerint rengeteg változtatást tartalmaz (nem számoltam össze, de jóval 50 felett van) így felsorolásuktól eltekintenék: akiket érdekel az új patch tartalma, azok ide kattintsanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)