Hirdetés

Overlord - PS3-ra is

|

X360 és PC után végre PlayStation 3-ra is tiszteletét teszi a Triumph Studios-Codemasters páros játéka, az Overlord.Overlord: Raising Hell

Hirdetés

Durván egy évvel ezelőtt jelent meg a Triumph Studios-Codemasters páros fantasy-akció-RTS játéka, melyben a megszokottól eltérően nem jóságos dolgokat kellett cselekednünk, hanem a rossz oldalt kellett megtestesítenünk. Az Overlord PC-re és X360-ra már régóta kapható, azonban PlayStation 3-ra csak most jelentette be a Codemasters a játékot.

overlord.jpg

A hivatalos sajtólevél szerint Overlord: Raising Hell címen kerül forgalom az alkotás és elődjeihez hasonlóan teljesen ugyanazzal a tartalommal fog bírni. Megjelenés valamikor a nyár folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)