Hirdetés

Outcry - Jövőre Európában is

|

A Dreamcather jóvoltából tudatalattinkba tehetünk egy borzongató kirándulást.

Hirdetés

A reneszánszukat élő kalandjátékok egyik jeles képviselője kapott európai megjelenési dátumot. Az enyhén horrorisztikus játék az Adventure Company részéről már megszokott belsőnézetes műsorszám, és egy ideje már kapható az amcsiknál - nálunk viszont csak jövő év elejétől lesz elérhető. Túlzottan nagy hype nem volt a játék körül, semmi óriásplakát, semmi fejlesztői interjú, sőt egy nyamvadt trailerre is alig tellett a kiadónak. Ettől függetlenül, a kalandjáték rajongóknak ajánlott darab, hiszen a sztori izgalmas, bár nyomasztó, és a kellőképpen bonyolult puzzle-k tömegei hosszú időre képesek minket a monitorok elé szögezni. A történet egy középkorú íróról szól, aki egy furcsa meghívót kap testvérétől, akivel évek óta nem tartja a kapcsolatot. Hősünk elfogadja a meghívást, hiszen a család az első, de megérkezvén testvére hűlt helyét, és egy titokzatos gépezetet talál. A szerkezet segítségével az ember saját tudatalattijába utazhat. A cél adott tehát, nincs más dolgunk, mint előkeríteni elkallódott testvérünket. Alant egy kis gameplay movie, hátha valakinek kedve támad egy kis szürreális kalandozásra.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)