Hirdetés

Outcast HD - segíthettek újraéleszteni egy PC-s klasszikust

|

A Kickstarter bevonásával készülhet el az 1999-es PC-s klasszikus, az Outcast HD rebootja.

Hirdetés

Visszakerültek a legendás Outcast akció-kalandjáték jogai a Fresh3D Inc. birtokába, akik a rajongók támogatásaiból szeretnék megvalósítani a játék HD rebootját.

Az Outcast volt az egyik első sandbox cím, amely remek hangulatával és az akkoriban innovatívnak számító megoldásaival (nagyméretű nyitott világ, nem lineáris sztori stb.) teljesen magával ragadta a játékosokat, illetve újságírókat egyaránt. A készítők most 600 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a játék felfrissítésére és egyben rebootjára: az összegből átalakítják a tárgyakat, a textúrákat, a környezetet és a karaktereket, 1080p-s felbontást és biztos 60fps-t garantálnak, továbbfejlesztenek minden fontosabb funkciót, kijavítanak minden hibát, megújítják az animációkat és a kamerakezelést, támogatni fogják az Xbox One és PlayStation 4 kontrollereket, de számos más újdonságot is terveznek.

A Fresh3D csapata gondolt arra az eshetőségre is, ha a játékosok többet is fizetnének, mint a kitűzött cél, ezért 750 ezer dollárnál a Mac és Linux változatok is elkészülnek, 950 ezernél a DirectX 11-támogatás lesz biztosított, 1 milliónál eljő a virtuális valóság kihasználásának ideje, 1,35 milliónál az újgenerációs konzolok is bekapcsolódhatnak, 1,7 millió dollárnál pedig az eddigiek mellé egy vadonatúj világot (Kizaar) is kapunk.

Támogatjátok az ötletet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)