Hirdetés

Újabb játékot tölthetünk le ingyen az Originről

|

Megint változott az On the House akció keretében kínált cím.

Hirdetés

Nem túl pörgősen, de azért cserélgeti az On the House-zal kínált ingyen játékot az EA. Van még a kiadónak pár címe, amit szívesen behúznánk.

Hirdetés

Minden idők egyik legjobb casual játéka, a Peggle tölthető le PC-re és Mac-re, ami egyébként 5 euróba kerülne. Aki egyszer hozzáadja Origin fiókjához, örökre megtarthatja, és annyit játszhat vele, amennyit csak szeretne. 

A játékmenet abból áll, hogy golyókat dobálunk le, amikkel pegeket ütünk ki. A cél minél több pontot szerezni, miközben figyelünk arra, hogy a narancssárgák előbb fogyjanak el, mint a mi muníciónk.

Ha szeretnétek kikapcsolódni vele, kattintsatok ide, regisztráljatok vagy jelentkezzetek be, majd nyomjatok rá az Add to Game Library gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)