Hirdetés

Októberben érkezik az Uncharted 2

|

A sok elhalasztott megjelenés mellett igazán jó hír, hogy az Uncharted 2 még az idén megjelenik.

Hirdetés

A lassan szokássá váló csúsztatások, igen erős káromkodásra késztetik a rajongókat a legtöbb esetben. Egy kedvenc játék fél éves csúszását hallva, a legbékésebb embernek is ökölbe szorul a keze. Szerencsére a Nughty Dog programozói nem pihennek, és még az idén piacra dobják az Uncharted 2: Among Thieves című alkotásukat.

A szimpatikus Uncharted folytatása a PS3 egyik húzóneve lehet az ünnepi időszakban. Az első részben bevált dolgokat nem piszkálja a Naughty Dog, de meghallgatván a rajongók sirámait, a gyengébb részeket tuningolják. Nathan a főszereplő továbbra is, ám a régi haverok melett egy csomó új arc is feltűnik majd. Nathan mozgáskultúrája jelentősen javul, pókként szalad a falon, és mozgás közben is tud majd lövöldözni. Az első részben szereplő viszonylag egyszerű fejtörők helyett immár valóban használnunk kell az agyunkat is néha, viszont a lövöldözős részek nem lesznek annyira nehezek, mint az első részben. A franchise népszerűségét növelendő, a Sony egy mozifilmet is készít, ami ugyan az Uncharted eseményeire épít, de ha esetleg sikeres lenne, bizton számíthatunk folytatásra a mozivásznon is. Az Uncharted 2: Among Thieves október 13-án érkezik a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)