Hirdetés

ODIN GT: 1200 W-os tápegység Gigabyte módra

|

Heteken belül felkerülhetnek a boltok polcaira a Gigabyte szoftvervezérléssel ellátott ODIN 1200 W-os tápegységei.

Hirdetés

Hamarosan forgalomba kerülnek a Gigabyte termékkínálatában megtalálható ODIN 1200 W-os tápegységek, melyek tulajdonságáról és teljesítményéről minden elárul a GT megjelölés. A termékcsalád korábbi képviselője (ODIN Pro 1200 W) minden területen megbízhatónak bizonyult, ennek kapcsán érdeklődve tekintünk az 1200-as ODIN GT hivatalos megjelenésére.

A tápegység legérdekesebb tulajdonsága a szoftveres vezérlés, melyről jelen pillanatban sajnos nem szolgálhatunk részletes információkkal, ellenben specifikációiról igen. Teljesítménye megoszlik négy darab 12 V-os ágon, hűtéséről egy 140 milliméteres ventilátor gondoskodik, valamint teljesítménye elegendő meghajtani a leggyorsabb processzorral és két videokártyával felszerelt gépeket is. További információkat a PC World oldalán olvashattok, az ODIN GT 1200 W végfelhasználói ára körülbelül 80.000 – 90.000 forint közé tehető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)