Hirdetés

Nyereményjáték 2010. január

|

Küldj sms-t és nyerd meg a Biostar TH55XE alaplapot, mely a gyártó egyik legújabb T-szériájú fejlesztése!

Hirdetés

Az Intel legújabb lapkakészletére épített remek teljesítményű és szolgáltatáskínálattal rendelkező alaplapot a Biostar. A TH55XE az alapfunkciókon kívül kiváló tuningszolgáltatásokkal is bír, amelyek használatával az utolsó megahertz is kifacsarható az Intel legújabb Pentium, Core i3, i5 és i7 processzoraiból. A gyártó kifejezetten az új központi egységekben található Intel HD Graphics grafikus vezérlő túlhajtására fejlesztette ki a „GAME Boost - GT60" túlhajtási módszert, amellyel akár 1 GHz-es üzemfrekvencia is engedélyezhető, de a processzormag túlhajtására is számos módszer áll a felhasználók rendelkezésére. A tuningban jártas egyének rögtön a BIOS-ban kezdhetnek, ahol részletes beállítási lehetőségekkel találhatják szemben magukat. A Biostar azonban a kezdőkről sem feledkezett meg, a windowsos T-Overclocker segédprogrammal roppant egyszerűen növelhető meg a rendszer összteljesítménye, az előre eltárolt OC-profilok engedélyezésével pedig egy szempillantás alatt magasabb sebességet érhetünk el napjaink játékaiban.

Jellemzők:

-Intel H55 vezérlőlapka
-Intel LGA1156 tokozású Pentium, Core i3, i5 és i7 processzorok támogatása
-legfeljebb DDR3-2000 MHz-es memóriasebesség támogatása
-1× PCI Express ×16, 1× PCI Express ×4 és két PCI foglalat
-5× SATA 3 Gbps + 1× eSATA 3 Gbps csatlakozó
-Realtek gigabites LAN és nyolccsatornás hangkodek
-7+2 tápellátó fázis a CPU és a RAM számára
-Dura-MAX gyártástechnológia, magas minőségű komponensek
-GAME Boost - GT60 technológia kifejezetten az Intel IGP túlhajtására
-T-OverClocker windowsos segédprogram túlhajtáshoz

Kérdés:

Melyik technológia segít az Intel IGP túlhajtásában?

 

GS JA: Maxi Boost
GS JB: GAME Boost - GT60
GS JC: Turbo Boost


Küldd el a megoldást (GS JA, GS JB vagy GS JC) a 06-90-642-311-es telefonszámra, és tied lehet ez az értékes ajándékcsomag! Megfejtéseiteket január 21. és február 17. között várjuk (Az SMS díja 252 Ft + 25% áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)

SMS-rendszer szolgáltató: D. C. Lax Kommunikáció A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat az SMS rendszert működtető D.C. Lax Kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft.-nek. Probléma eseten ügyfélszolgálat:
sms@lax.hu.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)