Hirdetés

Nyalánkságok Aerocool és Arctic Cooling módra!

|

Az Aerocool és az Arctic Cooling mindig is az exkluzívabb gyártók közé tartoztak és ezt igyekeznek bebizonyítani!

Hirdetés

acceleros1.jpg


Most néhány már bemutatott újdonságnak számító termékből sikerült szereznünk igen kedvező áron! Ezek hazánkban nem túl gyakoriak, bár azért be lehet őket szerezni kellő utánajárással. Az Aerocool nevéhez fűződik a hatalmas méretű 2 x 5,25 -ös férőhelyre beszerelhető vezérlők kifejlesztése is, ami nagy előrelépés volt annak idején a konkurenciához képest. És most egy újabb tetszetős darabbal a Modern-V-vel örvendeztettek meg minket!

modern_v.jpg


Az Artcic Cooling részéről az Accelero S1 rev. 2-es verzióját és az Accelero szériához tartozó Turbo Module-t sikerült beszereznünk. Mind a két termék egyértelműen az igényes hűtések kedvelőinek szól. A termékekről még több képet és a specifikációkat itt találhattok!

turbomode.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)