Hirdetés

Így játszik helyetted a GeForce GTX G-Assist

|

Megjött a pizza, de te épp egy meccs közepén vagy? Vagy gondot okoz az egyik Dark Souls boss? Pánikra semmi ok, mert az Nvidia legújabb kütyüje az összes gaming problémádat megoldja!

Hirdetés

Amióta csak kitalálták a multiplayert, azóta hatalmas problémát jelent, hogy nem lehet megállítani a játékot egy percig sem, a csapatunknak pedig bizony szüksége van ránk. Ez valószínűleg ezután is így marad, de az Nvidia legújabb áttörésének köszönhetően többé már nem fog problémát jelenteni.

Manapság már gyakorlatilag megszokottá vált, hogy mindenhez, amit el akarnak adni a tech rajongóknak, arra elég csak ráírni, hogy "gépi tanulással működik" és azonnal ráugranak a habzó szájú early adopterek. Természetesen egyértelmű volt, hogy a videojátékok világát is előbb-utóbb eléri a jövő és mivel az Nvidia mindig is a fejlődés élvonalában volt ezért nem csoda, hogy ők teszik meg az első lépést.

A GeForce GTX G-Assist nem más, mint egy USB-s asszisztens, amelyik egy deep learning algoritmus segítségével megtanulja, ahogy játszunk és ha arra van szükség, akkor játszik helyettünk. Persze ha iszonyatos pancserek vagyunk, az sem gáz, mert természetesen be van építve a stratégia minden Dark Souls bosshoz.

A GeForce GTX G-Assistot itt tudjátok megrendelni. Nektek hogy tetszik?

Ha szeretnétek többet megtudni, akkor kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)