Hirdetés

nVidia ForceWare 78.01

|

A mai napon az nVidia újabb drivert adott ki az általuk kiadott kártyák használóinak nagy örömére. Az új driverben lényegesebb változás nem tapasztalható, ám javításra kerültek bizonyos szűrési hibák, melyek SLI módban nehezítették meg a játékosok életét, valamint frissítésre került az SLI támogatottságú játékok listája, és néhány újabb modell is kompatibilitást nyer általa. Megtalálható még az oldalon a 3D Stereo Drivernek is 78.01-es változata, mely immáron támogatást nyújt a GeForce 7. generációs kártyáihoz is, valamint az SLI konfigurációkhoz. A grafikus kártyák driverét erről az oldalról tölthetitek, míg az utóbbi drivert itt érhetitek el. Thanks FarCry.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)