Hirdetés

Novemberben érkezik a Halo remake?

|

Az egyik neves külföldi portál állítása szerint már pontos megjelenési dátummal rendelkezik a Halo: Combat Evolved remake-je.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról a hivatalos bejelentésig pletykaként kezelendő hírről, miszerint a Halo: Combat Evolved tízéves évfordulója alkalmából újra kiadná a Microsoft a játékot, mégpedig a Halo: Reach motorjára átültetve.



A Joystiq állítja, hogy a híresztelések igazak, sőt azt is tudni véli, hogy a vezérlés (azért nem ugyanaz az Xbox és az Xbox 360 kontrollere) és a grafika fejlesztése mellett az audio részt változatlanul hagyja a munkálatokat végző Saber Interactive. Ez a stúdió jegyzi a 2007-es TimeShift című időmanipuláló FPS-t, valamint a Namco számára készülő konzol-exkluzív Inversion-t (szintén FPS.) Azt nem tudni pontosan, hogy milyen motort használnak hozzá, de a Joystiq értesülése szerint nem a Halo: Reach alatt dohogó engine lesz az.
Továbbá arról is beszámolt a portál, hogy a franchise felügyeletére létrehozott 343 Industries figyelő tekintete alatt két Halo játék formálódik, amelyek közül a remake áll közelebb a megjelenéshez, s minden bizonnyal 1080p felbontásra, illetve 3D televíziók támogatására is számíthatunk. A multiplayer részletei még kidolgozás alatt állnak, de online kooperatív játékmód biztosan lesz.



Az állítólagos megjelenési dátum 2011. november 15. Én nem bánnám, de majd meglátjuk, hogy mi igaz belőle.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)