Hirdetés

No Man's Sky - ezzel a moddal olyan közel repülhetsz a felszínhez, amennyire akarsz

|

Már pörögnek a modok az űrkalandhoz. A legutóbbi egy nagyon idegesítő védelmi korláttól szabadítja meg a No Man's Sky játékosokat.

Hirdetés

A No Man's Sky eredetileg nem engedi meg a pilótának, hogy adott magasságnál lejjebb repüljenek a bolygófelszínen. Ez leginkább azért van, hogy a kétbalkezes pilóták (én) ne álljanak bele fejjel a talajba, és törjék ketté a milliós hajóikat.

A PC-s tárbor persze szabadulna mindenféle lánctól, így a Lowflight mod ezt a korlátozást is eltörli. Ha feltelepítettétek, akkor kedvetekre repülhettek félcentire a felszíntől, és akadhattok bele dombokba, épületekbe és barlangokba.

Tény és való, hogy a mod telepítése után sokkal egyszerűbbé válik a landolás, lévén közelről látod, hogy hova fogsz földet érni. A játék korlátozása miatt nem ritka, hogy az eredeti céltól hosszú kilométerekre landolsz mert fentről nem láttad, hogy egyébként egy hatalmas szakadék van a géped alatt.

Aki szeretné telepíteni a No Man's Sky LowFlight modot, az itt találja a fájlokat és a telepítési útmutatót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)