Hirdetés

No Man's Sky - titokzatos új járművet kapunk a héten

|

Az erősen kritizált játékhoz hamarosan befut a második nagy update-csomag.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a játékvilág egyik legnagyobb flopját a No Man's Sky produkálta. A fejlesztők pedig elég fura figurák, de nagyon igyekeznek, hogy a frissítésekkel feldobják a játékélményt.

A fejlesztő Hello Games a minap jelentette be, hogy még ezen a héten várható  a Path Finder Update, a játék második nagy content frissítése. Az előző ilyen jellegű patch a Foundation Update volt még tavaly novemberben, viszont az rengeteg dolgon javított és újított, így remélhetőleg a Path Finder esetében is hasonlóra lehet számítani.

A Hello Games annyit elárult, hogy az update legfontosabb eleme az új jármű lesz, amellyel még könnyebben fel tudjuk fedezni a bolygók felszínét. Ez akár egy újabb földi járgány is lehet, de konkrét infót nem mondtak róla a fejlesztők

A Path Finder tehát még ezen a héten élesedik, a részleteket pedig csak a megjelenés napján teszik közzé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)