Hirdetés

Nintendora költözik a Broken Sword

|

Nintendo DS és Wii verzió készül a legendás Broken Sword sorozat első részéből.

Hirdetés

Az Ubisoft bejelentése szerint jövő év márciusában várható a Broken Sword: Shadow of Templars Nintendo DS, valamint Wii változata. A nagyszerű kalandjáték már a sokadik epizódnál tart jelenleg, de az Ubisoft szerint a készülő film nagyszerű alkalmat biztosít arra, hogy ezeken a platformokon is elindítsák a sorozatot. Az konzolra készített átiratok alapvetően az első rész remake-jei lesznek, de természetesen a grafika egy kicsit korszerűbb megvalósításban készül, és a készítők egy rakás új, a Nintendo konzolok kontrollerjei által biztosított egyedi irányítási módokat kihasználó puzzle-t pakolnak bele ( ez egy nagyon szép mondat). A tervek szerint a Broken Sword csak az első lesz a point-and-click játékok sorában, amiket elkészítenek majd, felhasználva ezt a forradalminak nevezhető irányítást. A történet is kibővül egy kicsit, hiszen az újjáélesztés során belepakolnak minden olyan részt, ami az eredetiből valamiért kimaradt. Kapunk tehát egy kis előzményt, és kicsit szorosabbra fűzik a kapcsolatot a további részekkel. A karakterek arcait újrarajzolják, hogy stimmeljen az ajakmozgás a szinkronnal - ezt a tettet a Watchmen alkotója Dave Gibbons követi el. 

 

broken2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)