Hirdetés

Megvan mikor indul a Nintendo Switch előfizetős szolgáltatása

|

Ugyan még a Nintendo Switch minden online funkciója ingyenes, ez nem marad így örökké. Még idén el fog indulni az előfizetéses megoldás, és már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor.

Hirdetés

Eredetileg még tavaly kellett volna elindulnia a Nintendo Switch online szolgáltatásának, de újratervezés miatt végül eltolták az indulás időpontját erre az évre. Pontos dátumot akkor nem kaptunk, és ugyan napra pontosan még mindig nem tudjuk az indulást, már van egy nagyjából időpontunk.

Hirdetés

A Nintendo of America legutóbbi Twitter posztjából kiderült, hogy a tervezett indulás időpontja 2018. szeptember, azaz még van legalább 7 hónapunk arra, hogy kiélvezzük az ingyen multi örömeit.

A Nintendo Switch online előfizetése magába foglalja majd az online multi lehetőségét, a lobby és voice chat használatát, és egyes eShop akciókat. Röviden arról van szó, hogy itt is fizetni kell majd az online játékért, bár egyelőre úgy néz ki, hogy jelentősen kevesebbet, mint a versenytársak esetében.

Az előzetes információk szerint az előfizetés egy hónapra 4 dollárba (1000 Ft), 3 hónapra 8 dorrába (2000 Ft), egy évre pedig 20 dollárba (5000 Ft) fog kerülni. Ezek a számok még változhatnak a szeptemberi indulásig.

Várhatóan a szolgáltatáshoz még klasszikus játékok is járnak majd, de a pontos részletekre jó eséllyel várnunk kell az indulásig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)