Hirdetés

Nintendo Switch játékok - itt a teljes megjelenési terv

|

A Nintendo közzétett egy informatív képet, melyen a ma bejelentett játékok mindegyike szerepel, ahogy az is, mikorra számíthatunk megjelenésükre.

Hirdetés

Mint minden konzol megjelenésekor, úgy a Switchnél is fontos lesz, milyen játékokat vásárolhatunk meg mellé a megjelenéskor. Sajnos nem túl bő a kínálat. 

Március 3-án, azaz a megjelenés napján összesen öt játék jön, melyek közül egyértelműen a The Legend of Zelda: Breath of the Wild a legfontosabb. Az 1, 2, Switch jópofa lehet az alkalmi játékosoknak vagy a partijátékok kedvelőinek, ahogy a Just Dance 2017 is, ami tekintve, hogy szinte minden jelenleg aktív platformra elérhető, valószínűleg keveseket fog vásárlásra buzdítani. A Super Bomberman R leginkább a nosztalgiázni vágyókat csábíthatja, a Skylanders Imaginators meg már más platformokon is bebukott, nem biztos, hogy itt összejön. 

Március folyamán jelenik meg továbbá a Snipperclips, a Fast RMX és a Has-Been Heroes, majd április 28-án jön a Mario Kart 8 Deluxe, ami segíthet az eladásokon. Valamikor tavasszal befut az ARMS, a Disgaea 5 Complete, a PuyoPuyo Tetris és a Rime, nyáron a Splatoon 2, ősszel a Skyrim, karácsony környékén pedig a Super Mario Odyssey. A Xenoblade Chronicles 2, az Ultra Street Fighter II, a Minecraft, a Sonic  Mania, az I am Setsuna, a Steep, a FIFA, a Syberia 3, az NBA 2K, és a Dragon Ball Xenoverse 2 esetében csak annyi biztos, hogy még idén befutnak, de hogy mikor, arról hozzávetőlegesen sincs semmi infó. 

Várjátok bármelyiket? Mit szóltok a jelenlegi felhozatalhoz, szerintetek elég lesz ennyi játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)