Hirdetés

A Nintendo Switch reklámban olyan játékok futnak, amiket be sem jelentettek

|

Egyelőre még nem tudjuk, hogy milyen játékok jönnek a Nintendo Switchre. Lehet, hogy láttál dolgokat a trailerben, de azokat még senki nem erősítette meg, és azt sem tudni, pontosan mi hogy fut majd a konzolon.

Hirdetés

A tegnapi Nintendo Switch trailer meglehetősen erős volt. Többünk elgondolkodott rajta, hogy beszerzi majd az új Nintendo konzolt, és elnézve a gépet támogató fejlesztők sorát, amiatt sem kell aggódnunk, hogy AAA címekről lemaradnánk. Elvileg.

A cukormázas örömtengerben csak az az egy keserű pont van: még a Bethesda sem hajlandó megerősíteni a trailerben jó 30 másodpercig szereplő The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch verzióját. Persze ettől még jöhet a konzolra.

Mindig megvan az esélye, hogy a fejlesztő csak szeretné titokban tartani az utolsó pillanatig (mondjuk ez esetben bevágni egy trailerbe nem a legügyesebb megoldás), de azt azért nehéz elképzelni, hogy ez csak csali lenne.

Egyelőre az biztos, hogy a Bethesda és a Nintendo valamin dolgoznak.

Ez már önmagában nagy szó, tekintve, hogy a stúdió eddig még nem fejlesztett semmit Nintendo konzolra. A Fallout és a The Elder Scrolls széria a PC-n és az elmúlt két konzolgeneráción nagyon jól teljesített, de a Nintendót még a WiiU korszakban is elkerülte. Ha a Skyrim megjelenik erre a hordozható kütyüre (még akkor is, ha butított grafikai megoldásokkal), az nyilván nagy eredmény lehet mindkét vállalat számára.

Azért ne felejtsük el azt se, ami a WiiU reklámozásakor történt. Az egyik első trailerben olyan fejlesztők tűntek fel, mint az EA, a Ubisoft és az Activison, mellettük pedig Ken Levine, aki egyébként aztán egy darab címet sem produkált a konzolra. Szóval egy kicsit azért lehetünk szkeptikusak...

A fenti videón láthatjátok a Ghost Recon Online-t, az Aliens Colonial Marines-t és a Metro Last Lightot. Ezek egyike sem jelent meg a WiiU-ra.

A Kotaku munkatársai felkeresték a tegnapi listán szereplő cégeket, egyikük sem jelentett be semmit. Nem erősítenek meg semmilyen játékot, leszámítva a Ubisoftot, akik csak újra elmondták, hogy a Just Dance 2017 ott lesz a Switchen. Se az EA, se a Square, senki nem erősítette meg hivatalosan, a trailerben látott játékok Switch verzióit.

Persze lehet, hogy egyszerűen csak várni akarnak az egésszel addig, amíg a hivatalos nyitócím listát kiadhatják. Mivel a konzol elvileg 2017. márciusában jön, van még idő erre, de azért picit nyugodtabban tömnénk a malacperselyt, ha biztosak lehetnénk abban, hogy amit egy kedvcsinálóban látunk, tényleg létezik. Például a Skyrim.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)