Nintendo konferencia egyveleg" /> Nintendo konferencia egyveleg"/>
Hirdetés

Nintendo konferencia egyveleg

|

A Nintendo pár játéknak kitűzte pontos megjelenési dátumát konferenciáján, ezen kívül a konzolok online részének fontosságát hangsúlyozta.

Hirdetés

Először is a Nintendo sok játékának a megjelenési dátumát kitűzte, köztük a Super Mario Galaxy-ét is, amely Reggie Fils-Aime szerint akkora változásokat visz a Mario univerzumba, mint anno a Super Mario 64, megjelenése pedig 2007. november 12-re van datálva. A Super Smash Bros. Brawl, amely a Nintendo legtöbb univerzumának karaktereit magában foglaló verekedős játék, ez év december 3-ra esedékes. A vállalat ezen kívül bővíteni kívánja a Wii és a DS online kihasználtságát, így beindít egy új csatornát a Check Mii Out-ot, amelyen Mii figuráinkat oszthatjuk meg a többiekkel, vagy megtekinthetjük és letölthetjük másokét. Bejelentésre került továbbá a Mario Kart Wii verziója, amely teljes mértékben online lesz, így összemérhetjük tudásunk más játékosokkal is. Ezen kívül az EA Sports összes Wii-re érkező része online játékmódot is fog kapni. Reggie a konferenciát azzal zárta, hogy kijelentette, a Nintendo nem lesz elégedett addig, amíg a videojátékok nem lesznek dominánsak a szórakoztatóiparban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)