Hirdetés

Nintendo DSi - új szinekben hamarosan Európában is

|

Nemsokára nálunk is bővül a Nintendo DSi példányok színválasztéka.

Hirdetés

A Nintendo DSi népszerűsége ugyan nem olyan hatalmas, mint Japán kollégáinknál, de itthon is szép számmal fogy a Nintendo hordozható kézikonzoljának bővített verziója. Eddig Európában csakis fekete és fehér színekben lehetett beszerezni, ám ez októberben változni fog.

Az említett színek mellett mostantól kék, világoskék és vörös színekben lesz elérhető a termék, számos más újítással egyetemben. A Flipnote Studio és a Facebook alkalmazás alapból elérhető lesz az új darabok vásárlása esetén. Az első program, a Flipnote Studio egy noteszből és egy videószerkesztőből áll, hogy mindenki elkészíthesse saját jegyzeteit, kisfilmjeit. Természetesen ezeket is egyből feltölthetjük a hálózatra.A Facebook alkalmazás segítségével a konzollal készített és szerkesztett képeket egyből a profilunkra küldhetjük. Az új darabok október 23-án startolnak majd, valószínűleg kis hazánkban is, ha már része vagyunk Európának.

Annyit még érdemes megemlíteni, hogy aki 2010 március 31. előtt felcsatlakozik a Nintendo DSi Shop-ra Nintendo Wi-Fi-n keresztül, az ezer Nintendo DSi pontban részesül, melyeket játékokra válthat be a DSiWare-en. Ezen kívül természetesen lehet még pontokat vásárolni, vagy azokat beváltani a vásárolt kártyák segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)