Hirdetés

Nintendo DSi LL - 4.2 inches képernyővel

|

A Nintendo mai sajtótájékoztatóján jelentette be az új DSi konzolt, amely DSi LL nevet kapta.

Hirdetés

Az új konzol többek között méretében különbözik elődjeitől, a 3.2 inches kijelzőt 4.2 inchesre cserélték, valamint a 137 milliméteres átmérő 161 milliméterre növekedett. Vastagabb is lett, eddig 18.9 milliméter volt, mostmár 21.2 milliméter. Két ceruzát adnak hozzá, egy hosszabbat és egy rövidebbet. A hosszabb 129.3 milliméter, a rövidebb 96 milliméter hosszú. A konzol súlya 314 gramm.

A töltési idő egy fél órával növekedett az elődhöz képest, így 3 óra alatt lesz teljesen tele az akkumulátor, mely legkisebb fényerőnél 13-17 óráig bírja, közepesnél 9-11 óráig, míg legnagyobbnál 4-5 órát tudunk vele játszani. Van rajta DS kártya bemenet, SD kártya bemenet, illetve a töltőnek, a fülhallgatónak is találunk rajta helyet, a mikrofon mellett. Három színben forgalmazzák, sötétbarna, fehér valamint bordó kiadással találkozhatunk, melyekről képeket a galériánkban találtok. A konzol egyelőre csak Japánban lesz megvásárolható, 20,000 Japán Yen értékben, azaz körülbelül 41,000 forintért. Európába csak 2010 első negyedévében ér el, és logikus módon drágább lesz, mint a DSi. Mert nagyobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)