Hirdetés

Nincs 3G a HP-től

|

A HP márka kedvelői most bizony némileg elkenődhetnek az alábbi hír hallatán. Míg a HTC, a PalmOne és társaik sorra mutatják be legújabb, 3G-képes GSM-PDA kombóikat, addig a Hewlett Packard bizony igen visszafogottan mozog a PDA-k világában az utóbb eltelt időben. Végre valahára kapható a hw6915, amely a GSM és GPS funkciók után már beépített Wi-Fivel is rendelkezik, azonban a 3G ebből a kütyüből is kimaradt. A hw6915-höz hasonlóan az rw6828 sem vonultat fel hasonló technológiát, amely képes lenne az UMTS vagy a HSDPA adatátviteli technológiákra. A gyártó hivatalos jelentése szerint nem is lesz olyan készülék, amelyet ezzel szerelnének.

Az egyre inkább beigazolódni látszó gyanú, mely szerint a HP kifelé tekint a PDA, GSM-PDA iparból, most megpecsételődni látszik, a márka ugyanis elmondása szerint inkább a notebookokba szerelt 3G-s technikára koncentrál majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)