Hirdetés

NFS: Undercover - Az első hivatalos gameplay!

|

Végre! A ma délelőtti autólista után kora este befutott a várva várt hivatalos gameplay mozgókép is! Csekk!

Hirdetés

Délelőtt Chavalier jóvoltából betekintést kaptatok a november 20-án érkező, állítólag komoly megújuláson átesett Need for Speed: Undercover autólistájába, mely rengeteg gyönyörűséges jószágot tartalmaz, így ha másért nemis, de ezért mindenképpen érdemes meglesni majd a játékot, mely történetorientált koncepciójával valóban új irányt vett, habár erős a gyanúnk, hogy ezen kívül nem sok másra számíthatunk. Legalábbis az eddig látott videók arra engednek következteni, hogy szó sincs megújulásról, forradalomról, egész egyszerűen csak egy modern köntösbe helyezett Most Wanted-ról van szó, amit színes, szagos reklámmal ügyesen el lehet majd adni a népnek.


A most megjelent és most már tuti biztos, hivatalos gameplay videó a Gametrailers TV-n mutatkozott be. A Maggie Q felkonferálásával induló mozgókép azonban egy előre megkomponált, igazából semmit sem mutató videó lett, így továbbra se lettünk okosabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)