Hirdetés

Nem hackertámadás miatt akadozott hétvégén az Xbox Live

|

Hazánkat nem érintette a probléma, de tőlünk nyugatra nagyobb hiszti van a hétvégi Xbox Live akadozás miatt. Sokan támadást gyanítanak, a Microsoft cáfol. Jó lesz majd a folyamatos online jelenlét?

Hirdetés

Európa egy részében és Amerikában is gondok voltak a hétvégén az Xbox Live szolgáltatással. Nálunk nem jelentettek ilyen problémát, nem is nagyon tartottuk fontosnak az ügyet, de időközben egyre többet olvastuk fórumokon, hogy hackertámadás érte a rendszert, ezért továbbra is veszélyben vagyunk, satöbbi.

A Microsoft is megelégelte a szóbeszédet, igyekeztek most leszögezni, hogy szó nincs támadásról, a szolgáltatás műszaki okok miatt jött zavarba, amelynek elhárításán folyamatosan dolgoztak a hétvégén.

A legnagyobb probléma egyébként nem is az, hogy hackereket kiált az istenadta nép. Ismét hangos vita lett a következő generációs konzolok mumusaként ismert "folyamatos online jelenlét" fogalma körül, hiszen pont a hétvégi műszaki hiba is azt bizonyítja, hogy sosem mondhatjuk azt biztosan, hogy mindig minden online, nem lehet gond. Legutóbb a Ubisoft Montreal vezetője mondta ezt amúgy...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)