Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a League of Legends játékokat ennyien játsszák havonta

|

A Riot Games MOBA-ja és az annak világára épülő spin-off címek hatalmas rajongótábort gyűjtöttek.

Hirdetés

Nagy a pörgés a Riot Games körül, köszönhetően a hamarosan érkező Arcane Netflix sorozatnak, és az ahhoz kapcsolódó eseményeknek. Nem is csoda, hogy a stúdió elbüszkélkedett a havi aktív játékosok számával, ami az összes League of Legends projektet együttvéve tekintélyes méretűre nőtt.

A Riot Games hivatalos Twitter profilja szerint már 180 millióan pörgetik a League of Legends, TeamFight Tactics, Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift és Fight for the Golden Spatula (egy kínai TFT spin-off) játékokat.

Hirdetés

A 180 millióban a Valorant játékosok benne sincsenek, ami csak még izgalmasabbá teszi a számot. A Riot játékfelhozatala egyébként nagyon szépen gyarapodik, így a 180 millió valószínűleg még meg sem közelíti a cég potenciális növekedési plafonját.

Amíg havonta milliók pörgetik a jelenlegi címeket, addig a Riot külsős partnerei és belsős csapatai már nagyban dolgoznak a további újdonságokon. A következő néhány évben érkezik még a Ruined King: A League of Legends Story című RPG, a Conv/rgence: A League of Legends Story című platformer, és a Project L munkanéven létező verekedős játék is (nem összekeverendő az ugyanezt a nevet viselő társassal). Főleg utóbbi megjelenése után leszünk nagyon kíváncsiak majd az új adatokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)