Hirdetés

Nem aratott nagy sikert a Rainbow Six Siege fejlesztőinek új bejelentése

|

Júniustól még többet fizethetünk a játékért, és ezt a játékosok a vártnak megfelelően vették tudomásul.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege nem ingyenes, de egész olcsón hozzá lehet már jutni, különösen egy-egy leárazás alkalmával (június 2-ig 7,99€-ba kerül Steamen egyébként, ha esetleg lecsapnátok rá). A több mint nyolc évvel ezelőtt megjelent játékot a Ubisoft mikrotranzakciókkal tartja fenn, ám most kitalálta, hogy még több pénzt kér a játékosoktól: bejelentette az R6 Membershipet, egy előfizetéses szolgáltatást, ami júniustól lesz elérhető.

Aki erre befizet havi 10 euróért vagy évi 80-ért, exkluzív hozzáférést kaphat tartalmakhoz, főleg skinekhez és a prémium battle passhoz. 

Hirdetés

Minden hónapban Legendary szintű cuccok érkeznek, valamint egy Epic operátorcsomag is jön; összesen havi 4500 kredit értékben számíthatnak tartalmakra a játékosok. Aki június 27-ig előfizet, Ashhez kap egy csomagot. A bejelentést a Manchester Majoron elég csúnyán kifújolták, beszámolók szerint a "rabló szemétládák" ("robbing bastards") rigmust skandálta a közönség.

Online a legtöbben azt sérelmezik, hogy a Siege nem egy ingyenes játék, és amúgy sem jön sok tartalom a következő szezonban. Úgy érzik, a Ubisoft olyan tartalmakat zár el, amiket ingyen kellene adnia.

@royzagaming New siege membership #r6 #r6siege #r6update #royzagaming ♬ original sound - Royza

A hamarosan induló Y9S2 szezonban átdolgozzák a Recruitot, a játék alap karakterét, aki két másodlagos kütyüt vihet majd magával, és oldaltól függően a Striker, valamint a Sentry nevet viseli az új szezontól. Mivel nem lesz új operátor, a premium battle pass tulajdonosai bárkit feloldhatnak, és ha minden operátor nyitott már számukra, 600 R6 kreditet kapnak. Fenrirt és Solist nerfelik (előbbinek csak négy aknája lesz, és nem golyóállók, utóbbinál pedig a szenzor hatótávja csökken), és érkezik egy Endless Drill nevet viselő gyakorlómód.

Az Operation New Blood újdonságait az alábbi videó szemlélteti.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)