Hirdetés

'Napot!

|

Remélem mindenki túlélte az elmúlt napok viharos időjárását, no meg az érettségi feladatsorokat is. A mai napon a történelem tárgy kapcsán kell bizonyítania a középiskolásoknak, így tessék szorítani nekik a minél jobb eredményért.

Hirdetés

Felszlls eltt az utasok csodlkozva ltjk, hogy a kapitny s els piltja egy-egy vakvezet kutyval, fekete szemvegben, fehr bottal botladozik a piltaflke fel. Elszr mindenki arra gondol, hogy biztos valami trfrl van sz, de amikor elindul a gp, az utasok egyre nyugtalanabb vlnak. Gyorsan kzeledik a repltr vge, a hangulat is egyre ktsgbeesettebb. Mikor mr csak nhny mter van htra, az sszes utas egy emberknt felsikolt. m ekkor a gp hirtelen felemelkedik s megkezdi a replst. Bent a piltaflkben megszlal a msodpilta: - Tudja, kapitny, mindig attl flek, egyszer ksn kezdenek sikoltozni az utasok, aztn mind meghalunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)