Hirdetés

'Napot!

|

Szép jó reggelt/napot mindenkinek, így Karácsony után 2 nappal! Reméljük mindenkihez betalált a Jézuska, a házszámot nem tévesztette el és nem feledkezett meg az ajándékhegyekről sem, ugyanis gyomor tömetlenül, user üres kézzel nem maradhat :) A mai nap előreláthatólag hírszűkében fog eltelni, de majd meglátjuk...:) És most jöjjenek a viccek:

- Miért örül a kisgyerek, ha SPEED-et kap a Télapótól? - Mert tudja, hogy akkor csak kettőt kell aludni karácsonyig.
Az iskolában a tanító néni kérdezi a gyerekektől, hogy ki hogyan képzeli el a karácsony estét. - Te Pistike, mit gondolsz erről? - Megszólalnak a csengettyűk, megáll a kémény fölött a Mikulás szánkója és a kéményen keresztül ledobja az ajándékot. - Hát te, Jenőke, hogyan gondolod? - Megszólalnak a csengettyűk, az angyalkák odarepülnek a fenyőfához és hozzák az ajándékot. - Na és te, Móricka, mit gondolsz erről? - Megszólalnak a csengettyűk, kinyílik az ablak, és az ablakon bejön egy nagy valag. - Na de Móricka! Hogy lehetsz ilyen közönséges! Honnan veszed ezt a butaságot? - Onnan gondolom, tantó néni, hogy amikor megkérdeztem az apukámat, hogy mit kapok karácsonyra, azt mondta: Tudod mit kapsz, édes fiam? Egy nagy sz@rt! Azt kapsz!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)