Hirdetés

'Napot...

|

Szép jó re.. izé, napot! Jé, már ennyi idő van? Ki hitte volna... Sajna úgy látszik, tegnapi "harvestelésünk" olyannyira sikeres volt, hogy elfogyott mára minden :) Ha nem ez történt, akkor mégegy dolog jöhet szóba: kitört a háború, a Skynet átvette a hatalmat, és teljes hírzárlat van. Készüljetek fel Ti is, ha láttok a ház előtt az aszfaltban egy nagy belevágott kört, akkor csak óvatosan, hisz itt a terminátor! Na jó, kicsit evezzünk derűsebb vizekre :)

A főnök meséli a beosztottjának: - Képzelje, már 20 éve hogy házasember vagyok, és még mindig ugyanabba a nőbe vagyok szerelmes! Hát nem csodálatos?! - Dehogynem! Csak a kedves neje meg ne tudja!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)