Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes reggelt, napot mindenkinek! Az egyszer biztos, hogy ezen az EB-n is van egy-két meglepetés. Az örök szabály továbbra is él, senki sem tudja megvédeni címét... A franciák is kiestek. Ma este is lesz mérkőzés, de emellett el leszünk látva Török Rallyval és Holland GP-vel is. Nem tudom, hogy mi lett a hivatalos végeredménye a tegnapi edzéseknek, de ha az, amit én még láttam, akkor Tóth Imre a 125cc-sek mezőnyében a 10-ik időt érte el!

A rendőrtiszti főiskolán az egyik jelölt megbukik. - Mik voltak a kérdések? - kérdezi tőle a barátja. - Az első, hogy hogyan halt meg Napoleon? - És mit mondtál? - Hogy leesett Waterlooról. - Hát a második? - Hogyan halt meg Rákóczi? - És erre mit válaszoltál? - Hogy beleesett a Rodostóba. - És a harmadik? - El kellett mondanom a Szeptember végént! - Na mondd el! - 29, 30, 31. - Megvan a hiba! Szeptember csak 30 napos!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)