Hirdetés

'Napot...

|

Üdvözletem mindenkinek! Remélhetőleg már mindenki nagyon jól tudja, hogy pontosan mit is nyert legutóbbi előfizetési akciónkon. Aki esetleg még nem nézte volna meg a teljes listát, az most itt megteheti. Többen kérdeztétek, hogy mikor lesz a legközelebbi nyílt nap. Nos, ezt jelen pillanatban még nehéz lenne megmondani, de az biztos, hogy ti, az online kitartó "lakói" tudjátok majd meg először a pontos időpontját. Ne feledjétek továbbá, hogy hamarosan egy sokkal fontosabb eseményre indul meg a jelenkezés, mely nem más, mint a 2004-es GameStar Tábor! Most pedig csapjunk a lovak közé, a reggeli mellé íme egy kis móka a kissé hányattatott sorsú Steam kliensről:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)