Hirdetés

'Napot...

|

Víg napot polgár! Na, megint zuhog a fehér, legalábbis itt pest területén. Bebugyoltáltam jéghideg végtagjaimat, és nekiláttam hát a mai klimpírozásnak. Ezúton hívnám fel kedves mindannyiótok figyelmét, hogy közeleg újabb nyilt napunk! A pontos részleteket itt olvashatjátok el, MINDENKIT szeretettel várunk! Már többen kérdeztétek, hogy hol lehet regisztrálni, de ezúttal nem kell semmi mást csinálni, mint eljönni. Ne felejtsétek továbbá, hogy novemberi és decemberi előfizetési akciónk nyerteseit is itt sorsoljuk ki! Gyertek minél többen!

Hajótörést szenved egy hajó. Egyedül egy fiatal első tiszt és harminc nő marad életben. Kiúsznak a szigetre, de egy hét múlva a férfi nem bírja, és úgy dönt, hogy vízbe fojtja magát. El is indul, amikor a a tenger partra vet még egy férfit. Elkezd ordítani: - Ember! Ez a sziget tele van bombanőkkel! És mind a magáé lehet! Mindet megkaphatja! Mire a férfi elmosolyodik, és kilibbent egy hajtincset a szeméből: - De szépen lebarnultál, szivi.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)