Hirdetés

Napi büntetés: Pokémon-kártyákat lopott egy tolvaj, majd ugyanott próbálta eladni őket

|

Nem kell hozzá Columbónak lenni, hogy kitaláljuk a történet végét.

Hirdetés

Ha éppen nem az NFT-lovagnak felcsapott Logan Paul bohóckodik velük, a gyűjthető Pokémon-kártyák egész meghökkentő sztorikban bukkannak fel, legutóbb például egy olyan egyetemistáról számolhattunk be, aki egy Charizard-kártyával jutott alkoholhoz, majd berúgva összehányta a fél kollégiumát. Most pedig itt az újabb kis színes egy elképesztően ügyetlen tolvajról, aki ugyanabban a boltban próbálta elsózni a lopott Pokémon-kártyáit, ahonnan elemelte őket, még a vártnál is katasztrofálisabb eredménnyel.

A washingtoni Bellinghamben található kártyaüzlet augusztus 9-én jelentette, hogy egy betörő 20 ezer dollárnyi (kb. 7,8 millió forintnyi) Pokémon- és Magic: The Gathering-kártyát fújt meg tőlük a bolt üveg ajtajának összezúzásával. A tulajdonos megtette a feljelentést, de az élet gyorsabb volt a nyomozóknál: nagyjából egy hónappal az incidens után  egy helyi lakos, a 37 éves Myles Vaughn Pajnogac besétált az üzletbe egy rakás eladásra kínált kártyával.

Hirdetés

Az alkalmazottként ott dolgozó pultos azonnal felismerte a néhány héttel korábban ellopott darabokat, és riasztotta a rendőrséget. Pajnogac erre szitkozódva közölte, hogy ismét ki fogja rabolni őket, majd a kártyákat hátrahagyva távozott az üzletből. A zsaruk hamar utolérték, ezzel viszont még nem ért véget a történet, a tolvaj otthonában ugyanis fentanilt és metamfetamint is találtak, tovább rontva a nem túl rafinált Pajnogac helyzetét.

A szabadlábon védekező elkövetőt egyebek mellett garázdasággal, betöréssel, lopással és lopott áruval való kereskedéssel vádolják, a megkárosított bolt pedig még mindig erős mínuszban van, mivel eddig csak a 8000 dollárnyi megfújt kártya került elő - adta hírül a The Bellingham Herald.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)