Hirdetés

Napi büntetés: Amouranth a fürdővizét és az „illatát” árulja, utóbbiból 1000 dollár egy üvegcse

|

Nincs új a nap alatt, Belle Delphine után most a híres/hírhedt hot tub streamer, Amouranth is fürdővizet árul.

Hirdetés

Valószínűleg ti is emlékeztek még arra, mikor 2019-ben Belle Delphine elkezdte árulni saját fürdővizét, elvégre annyira szürreális volt a dolog, hogy könnyedén az ember tudatába égett. Belle kisasszony még "csak" 30 dollárt kért el egy üveg vízért, a sokszorosan bannolt Amouranth azonban úgy érezte, az ő hut tub vize ennél jóval többet ér.

Infláció, koronavírus miatti gazdasági válság, az ukrán-orosz háború miatt a feje tetejére állt tőzsde. Sok okot lehetne keresni arra, hogy miért "ér" 200 dollárt, vagyis kb. 68 ezer forintot egy kis adag abból a vízből, amiben Amouranth áztatta magát, de bevallom, a megfejtés előttem rejtve maradt. Az igazán hajmeresztő azonban az, hogy a hölgy mennyit kér el egy tégelynyiből a saját "illatért".

Hirdetés

Az Amouranth "illatát" tartalmazó üvegért ugyanis nem kevesebb mint 1000 dollárt, vagyis 340 ezer forintot kell fizetni. Ráadásul nem árt sietni azoknak, akik nem akarnak lemaradni erről a soha vissza nem térő lehetőségről, mivel "szuper limitált" készletekkel működik csupán Amouranth új projektje. A "szagos bödönök" mellé egyébként jár egy kevés Amouranth hajából is - ez mondjuk indokolja a limitációt, senki sem akarhatja, hogy szegény pára megkopaszodjon a rajongók miatt.

Tényleg nem tudom, hogy az bizarrabb-e, hogy efféle dolgok egyáltalán léteznek, vagy az, hogy mekkora kereslet van rájuk. Annak viszont külön örülök, hogy Amouranth nem részletezte, hogyan készül az "illat". Akarva-akaratlanul is eszembe jutott ugyanis az az influenszer, aki saját szellentését árulta, majd kórházba került, mert túltolta a bablevest.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)