Hirdetés

A nap Cybergirlje - Renner Katalin Letícia

|

Ismét bemutatunk egy hölgyet nektek a World Cyber Girls 2007-es szépségverseny résztvevő közül, hogy ezt az amúgy is kánikulai napot még forróbbá tegyük.

Hirdetés

Kata netfüggőnek tartja magát, hétköznapi szabadidejét általánosságban az interneten tölti, szabad estéin pedig MMORPG-s ismeretségi körével barangol a virtuális világok valamelyikében. Jelenleg épp egy MMORPG zárt bétatesztjében vesz részt, ezen kívül a Guild Wars világában kalandozik. A repülés iránti szenvedélyét az IL-2 Sturmovik repülőgép szimulátor segítségével éli ki, ahol többek között egy online repülőszázad tagja. A játékvilágot próbálja egyensúlyozni életével, így munkája és a játékok mellett a sport és a baráti összejövetelek is fontos részét képzik életének. Szavazz rá!

 

rennerkatalin3.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)