Hirdetés

Nagyágyúkra is számíthatunk az idei PC Gaming Show során

|

A Dűne, a Baldur's Gate és a Don't Starve rajongóknak is érdemes lesz figyelemmel követniük.

Hirdetés

Bármennyire is szeretjük a platformot, általában a PC-s újdonságokra felhúzott műsor a kellemetlenebbek/unalmasabb események közé szokott tartozni, így az utóbbi években fokozatosan csökkentettük az elvárásainkat. Szerencsére a szervezők is tanultak a korábbi tapasztalatokból és a tavalyi PC Gaming Show már összeszedettebb volt: a Day9 által vezetett show során olyan címek bukkantak fel, mint az F1 Manager 22, a System Shock remake, az Immortality, a Scorn és az ex-blizzardosok által fejlesztett Stormgate, de az igazán ütős meglepetések továbbra is hiányoztak. 

Ezen szeretnének változtatni az idei műsorral, amelynek most befutottak az első konkrétumai. 

Hirdetés

A 2023-as PC Gaming Show június 11-én, vasárnap, hazai idő szerint 22:00-től lesz látható YouTube-on, Twitchen vagy akár Steamen keresztül is, a műsorvezető pedig ismét Sean "Day9" Plott lesz, akihez Frankie Ward is csatlakozik. Az ígéretek szerint 55 játékról esik majd szó az est során, és több mint 15 bejelentésre számíthatnak az érdeklődők.

Néhány példát is kaptunk azt kihangsúlyozandó, hogy lesznek nagy durranások is: ott lesz a Baldur's Gate 3, a Frostpunk 2, a Dune: Awakening és a Klei Entertainment (Oxygen Not Included, Don's Starve) vadonatúj játéka, de ott lesz a Mainframe Industries "közösségi sandbox MMO-ja", a Pax Dei is. Ti milyen bejelentésekre vágytok még?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)