Hirdetés

Na, milyen a Wii?

|

Több mint 24 órája jött ki a Nintendo Wii külföldön és a Joystick.com rendkívül taktiusan (miután gondolom nekik még nincs...) egész egyszerűen arról kérdezte az újdonsült Wii tulajokat, hogy milyen a cucc? :)

Hirdetés

A válaszokból leginkább az jött le, hogy a Wii eszeveszett jó partizásra, amikor sok haver összejön - ennél egész egyszerűen nincs és egy ideig nem is lesz jobb "bulizós" konzol. Az egyik hozzászóló mesélte, hogy a szomszédok hajnali késő éjjel hallották a wii-s bulit, de ahelyett, hogy veszekedtek volna velük ők is beálltak Wii-zni és reggelig tolták!
A gép grafikai tudásáról már kevésbe nyilatkoztak lelkesen, illetve nagyon megoszotta az embereket az újfajta "hadonászós" gamepad: van, aki imádta, van aki... kevésbé.
Aki játszott a Zeldával, annak nagyon tetszett, bár sokan azon gondolkoztak, hogy a klasszikus GameCube gamepaddel nem lett volna-e jobb az irányítás, hiszen technikailag nem tud többet úgy sem a játék... (alapból Cube-ra csináltak )
Az összes véleményt tehát itt olvashatják az angolul tudók, aki meg nem tud, annak annyi, hogy partigépnek ideális, de az érdekes kérdés, hogy magányos játékosok számára mennyire lesz vonzó a két másik rivális mellett...
Wii ügyben egyébként holnap mi is nyilatkozni fogunk, ugyanis a magyarországi bemutatón természetesen ott leszünk, hogy első kézből számoljunk be a cuccról, úgyhogy csak lessétek sűrűn a GSO-t. :)

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)