Hirdetés

A MySpace beperli a Spamkirályt

|

A hírhedt Scott Richter állítólag lopott felhasználói azonosítókkal küldött szét reklámleveleket, bennük különféle árucikkekkel üzérkedve.

Hirdetés

A Spamkirályról semmit sem hallottunk 2005 augusztusa óta, amikor is elfogadta a felajánlott egyezséget, vagyis hogy 7 millió dollárt fizessen a Microsoftnak, lezárandó az ellene zajló antispam pert. Richter (képünkön), akit akkoriban a három legjelentősebb reklámlevél-szállító egyikeként tartottak számon, még azt is képes volt elérni, hogy visszakaphassa marketingeszközét - amit OptInRealBig.com-ként ismertek -, valamint hogy leszedjék nevét a Known Spam Operators Register nevű, hírhedt spammereket felsoroló szégyentábláról. Ígéretet tett, hogy a jövőben jó útra tér, és többé nem szegi meg az elektronikus levelezés etikai szabályait.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)