Hirdetés

Multiplayerre fókuszáló Marvel-játék készülhet PlayStation 5-re

|

Még jobban rámegy a szuperhősös témára a Sony?

Hirdetés

Örülhetnek a Marvel-rajongók, hiszen alaposan el lesznek látva szuperhősös játékokkal a jövőben, amelyek közül idén érkezik a Marvel's Guardians of the Galaxy.

Valamikor jövőre debütálhat a taktikusabb élményt kínáló Marvel's Midnight Suns, de készülőben van még a Marvel's Spider-Man 2, illetve a Marvel's Wolverine is, amiről egyelőre elég kevés információval rendelkezünk.

Hirdetés

Jelen állás szerint az előbb említett játékok mindegyike megjelenik PlayStation 5-re, viszont a Spider-Man 2 és a Wolverine csak ezen a konzolon lesz játszható. Az XboxEra podcast műsorvezetője, Nick Baker a jelek szerint úgy véli, hogy a Marvel és az Xbox között nem lesz nagy összeborulás, viszont a Sony-rajongók egy újabb projektnek örülhetnek a fentieken túl.

Baker elmondása szerint ugyanis készülőben van egy többjátékos mókát kínáló marveles alkotás, ami valószínűleg szintén PS5-exkluzív lesz. További részletek nem derültek ki, de Baker és forrása azon agyaltak, hogy lehet, az Insomniac Games áll a projekt mögött.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nyilván nem érdemes hivatalos infóként kezelni a műsorvezető által elmondott dolgokat, de azt érdemes megjegyezni, hogy Baker volt az, aki sikeresen megjósolta a Ghost of Tsushima Iki Island DLC-jének érkezését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)