Hirdetés

MU Online, Archlord, Soul of Ultimate Nation - nagy ugrás mindenkinek

|

Az MMO világban egyedülálló akcióval próbál kedveskedni játékosainak a Webzen - az akció neve Jumping Event.

Hirdetés

Az akció egészen március 14-ig tart, szóval van még idő, ha részt akartok venni.

Maga a történés roppant egyszerű - az akció ideje alatt a Webzen ingyenesen magas szintű karaktereket ad azoknak, akik a megfelelő szerveren kezdenek játszani, vagy ha már játszanak új karaktert akarnak létrehozni.

MU Online:

Valhalla szerver; 220-as szint, teljesen felszerelve +9-es Excellent Item kategóriájú holmikkal, Free Cash Item mindenkinek. Speciális missziós és napi jutalmak.

Archlord:

Bármelyik szerver, 60-as szint, teljesen felszerelve Realms Armorral és Unique Weapon-nal; ingyenes, egyedi Shuta Ring és Karkaen Necklace. Speciális missziós és napi jutalmak.

Soul of Ultimate Nation:

Bármelyik szerver, 90-es szint, teljesen felszerelve Incomplete Elite Itemekkel, Free Cash Item ajándékba, új Level Up Box ajándékba, és BONUS EXP 250%. Speciális napi jutalmak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)