Hirdetés

Mozikban most is futó film a PlayStation Store-on

|

A Sony a 2009-es év utolsó napjaiban még képes volt bakizni egyet, méghozzá azzal, hogy egy, az amerikai mozikban most játszott filmet tett elérhetővé a PlayStation Store rendszerén...

Hirdetés

...ráadásul teljesen ingyen és bérmentve. A film az Antal Nimród által rendezett új hollywoodi produkció, az Armored (magyarul Szállítmány). Ez természetesen csak egy kellemetlen baki volt, a filmet eltávolították nagyjából öt óra alatt, azonban így is elég sokan jutottak hozzá.

A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Jean Reno, Amaury Nolasco (A szökés), Laurence Fishburne, Milo Ventimiglia (Hősök) valamint hasonló ismert nevek. Az Armored az imdb értékelései alapján jelenleg 5.8-on áll, ami erősen átlagos. Érdemes azért megnézni. Nem kizárt, hogy ezzel a lépéssel kívánták népszerűsíteni a filmet, és ugyan bevételt nem hozott, többek között engem is arra késztet, hogy tegyek vele egy próbát.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)