Hirdetés

[MOZI] Uwe Boll halaszt

|

Szinte minden napra jut egy szösszenet a filmes világ mumusától, a mai napon a Dungeon Siege film kapcsán került elő a mészáros neve.

Hirdetés

A Boll filmek rendre megbuknak, ő mégis tovább rendezhet. Az okokat inkább nem firtatjuk, így inkább nézzük, hogy mit hozott nekünk mára a játék gyilkos direktor. Az In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale című film kapcsán jött az információ, ami szerint, akárcsak anno a Bloodrayne filmnél, itt is halasztottak egy keveset. A 2006 karácsonyára tervezett film ugyanis csak 2007 nyarán kerül majd a vásznakra. Természetesen nem indokolták meg a bejelentést, így inkább csak csendben mosolyodjunk el és nézzünk valami mást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)