Hirdetés

[MOZi] Titkolt szerelem...

|

Az alábbi kép tanulsága szerint a Gyűrűk Ura filmek gyönyörű tündéje, Liv Tyler nem tudta tovább leplezni érzelmeit és egy óvatlan pillanatban megmasszírozta a nyelvével a filmrendező Peter Jackson fogsorát. A színésznő utólagos elmondása szerint csak a szemüvegét szerette volna megtisztítani, ám a "sértett" azt állítja, hogy már évek óta viszonyuk van, csak azért kellett titkolniuk, mert mindketten komoly kapcsolattal és négy kerekű személygépkocsival rendelkeznek. Liv Tylertől nem szokatlan egyébként ez a viselkedés, hisz a jelenlegi (hivatalos) férjével is titokban kötött házasságot. Az eset óta olyan pletykák is terjengnek, hogy már közös gyermeket is szeretnének és feltett szándékuk, hogy szerepeltessék a jövőre bemutatásra kerülő új filmjükben, melynek címe: Kongó Kinga, a vadbárány lesz (a King Kongot elvetették, mert az semmilyen nyelven nem jelent semmit).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)